Utställning

RF-kortläsare: tillämpning av RFID-teknik i fiskefartyg

Innovation tillämpningen av RFID-teknik i Kinas kustområden, grundläggande förverkligandet av båtdäck, elektronisk visering management, statistiska fiskefartyg och lämna Hong Kong, elektroniska och elektronisk förvaltning affärsbehov brottsbekämpning, för förvaltningen av fisket har medfört betydande resultat, ytterligare förbättra fiske båt säkerhet kontrollen Informationization management, ger en vetenskaplig grund för framtida utveckling av relevanta fiske standarder och viktig referens. Det hela bygger på RFID och RF-kortläsare.
Mer fiske i kustnära städer i Kina, främst för familjen workshops, separat en, bristen på effektiv harmonisering av regleringsåtgärder, fiskefartyg och marina fiske resurser skydd av missgynnade. Stöd för radiofrekvent identifieringsteknik, Kina började att stärka förvaltningen av fiskebåtar, många börjar installera RFID-taggar enligt deras fiskefartyg och RF-kortläsaren i portinställningarna.
Användning av RFID-teknik för att uppnå kan fiske beröringsfri inspektion, avsevärt förbättra effektiviteten i ordningstjänster. Genom genomförandet av projektet kommer att direkt främja RFID-teknik och sammanlänkningen av RF-kortläsare på det aktuella området, främja konkurrenskraften hos industrin kedjan form, effektivt främja tillämpningen av RFID-teknik i havsfisket utveckling.