Utställning

RFID-läsare: hög säkerheten den viktigaste

Säkerheten för RFID-taggar bara så hög som säkerheten för RFID-läsare att läsa den. Med andra ord, Taggar avancerad RFID bara på en 64-bitars kryptering algoritmen tag kortläsare eller när en värd stöder 64-bitars krypteringsalgoritmen att vara användbar.
Med RFID-taggar, de flesta av RFID-kortläsare på marknaden stöder för närvarande endast minimikrav på säkerhet, och med äldre kryptering algoritmer och nyckellängden är för kort, vilket gör dem mycket lätt att bryta. Högre säkerhet ny kortläsare stöder avancerade krypteringsalgoritmer, och stöder också en enkel krypteringsalgoritm. De också tillåter lösenordsskyddad och tillåta flera kryptering på en RFID-tag valfri krypteringsalgoritmen som används i området.
Som ordspråket säger, är förändring konstant. Säkerhet och RFID-tillämpningar. Krypteringsalgoritmer är ständigt uppdaterat och förbättrat, key växer långa och starka. Eftersom RFID är en ny teknik, och RFID-etiketter uppsättning funktioner förväntas fortsätta att utvecklas med tiden för att möta förändrade tillförsel kedja kraven.
När valet av RFID-taggar och RFID läsare bör komma ihåg att vissa läsare kan bara uppgradera genom att manuellt ändra hårdvaran i apparaten. Tänk, om du vill skicka underhållspersonal till varje ingång av en byggnad rivning och uppdatera varje läsare, till leveranskedjan från tillverkaren till konsumenten varje steg att ta bort och uppdatera tusentals läsare, det skulle vara en mycket besvärlig sak. Flexibilitet är det viktigaste inslaget i RFID-system. Ny RFID-läsare kan enkelt ladda upp en ny firmware uppgradering för alla enheter i nätverket via nätverket.
Denna RFID-läsare stöder Internet firmware uppgradering kan också flera läsare i en enda fjärrplats nätverk uppgradering.