Utställning

RFID-läsare: student närvaro system

Med utvecklingen av informationsteknik, smarta kort överallt i livet. RFID-kort och RFID-läsare kommer successivt att ersätta konventionella kontakt-typ IC-kort, blir den nya trenden inom smarta kort.
RFID-kort på den lyckade kombinationen av RFID- och IC-kort teknik, lösa problemet med källkod-fri och kontaktlös, därför har ojämförliga fördelen jämfört med magnetkort och beröringsfria IC kort. RFID-kort, framkallas av IC chip antennen, helt inbyggt i en standard PVC-kort, inga utsatta delar. Student närvaro system med radiofrekvens identifieringsteknik, studenternas närvaro, poster och andra funktioner.
Genom namnupprop, magnetiska och kontaktlöst IC kort för att eleverna i klass närvaro, hantering av arkivhandlingar, kan vara tidskrävande och känsliga för störningar och kontaktlösa RFID närvaro skolsystemet med radiofrekvens teknik-identifiering på studenternas närvarohantering både bekvämt och spara tid. Student närvaro system består av transpondrar och RFID-läsare, transponder Taggar (kort), och RFID-kortläsare stöds av U2270B RF basstation enheten och krets, MCU och dess stödjande master enheten kretsar och perifera gränssnitt (tangentbord, LCD klocka och seriell modul).
Student närvaro systemdesign är kärnan i RFID-läsare, RFID-läsare RF basstationen är nyckeln till enheten, enheten för viktigaste data modulering, sändning och RF och data demodulation uppgifter.