RFID-läsare: System för identifiering av flygplats med

Omfattande program av RFID-läsare i ditt liv, gör det rätt erkänner vikten av RFID-teknik i ditt liv. RFID-teknik i kombination med flygplatsen identifieringssystem, vad skulle vara de oavsedda effekterna?
Auto-clearance kontrollsystemet är en kombination av radiofrekvensidentifiering och biometriska inträde och utträde av de två naturvetenskapliga passagerare clearance faciliteter. Passagerare vid tiden för tullklarering, systemet kommer att fånga besökarnas biometrisk information, liksom en ansiktsbild och samtidigt lagras i Läs passagerare flisas pass än digital ansiktsbild av innehavaren.
Auto-clearance kontrollmyndigheterna system och invandring arkiveras tidigare bilder bärare än rätt, för att bekräfta avslut av passagerare och kantstötta passinnehavaren är den samma, och dramatiskt förkortar den tid som krävs för invandring clearance.
Innan air passenger informationssystem, består av flygpassagerare när registreringen är klar, realtid flyg passagerare samma personliga information, som namn, födelsedatum och andra transport till destinationslandet av migranter att utföra säkerhet recensioner, inspektion tjänstemän vid flygning ankomst, kan du behärska för misstänkta passagerare eller mindre populära objekt för att förhindra oregerliga element från det hindret att komma över.
Tillämpning av RFID-identifieringsteknik på flygplatsen, flygplats inspektion mer bekväm och effektiv, förbättra effektiviteten och bekvämlighet för resenärer.