Rädd för Stolt Pensel Bankkort? Kombinerade lösenordssprickning tar 35 000 år

Den brittiska "Daily Mail" rapporterade att de brittiska 10 mest använda lösenorden kan brytas på mindre än en sekund, och om lösenordet används av exponeringsmetoden för säkerhetsexperter, spenderar hackare 227 miljoner år att lösa sig.

Om vi inte vill vara stulet identitetskort eller stulet bankkort har vi mer tilltugg i nätverkssäkerheten. Vill du veta hur snabbt hackare spricker ditt lösenord? Det brittiska elektronikföretaget AO.com, AO.com, svarade på tekniska experter. Enligt experter i 2016 kan de mest använda lösenorden för de 10 britterna, inklusive "qwerty" och "123123" skrivna längs tangentbordet, enligt statistiken från 2016, bli sprickade på mindre än 1 sekund. Vissa tror att det är säkert att välja ett bra ord och inte ha ditt eget lösenord, till exempel namnet på din älskare, men det är inte så. Från sociala medier kan hackare enkelt spåra dina personuppgifter, inklusive dina födelsedagar, husdjursnamn, vart du växte upp, var din semester trivs och ditt favoritlag som inte är lämpligt. Ange som lösenord. Om du använder en tidsperiod som är skild från födelsedagslösenordet behöver hackare bara 13 sekunder att spricka.

Om du anger lösenordet enligt en viss metod kan det dock ta upp till 4 biljoner år att spricka det högst. Det brittiska inrikesdepartementets säkerhetsberättigande experter föreslår att man väljer tre okorrelerade slumpmässiga ord för att komponera ett lösenord, till exempel "tebrun bild", skulle kosta 35 000 år för en obemannad ordkombination med lösenordskrypter. Om du lägger till ett nummer i mitten måste du spendera 227 miljoner år sedan. På grundval av ovanstående, med speciella symboler, kommer tiden för sprickbildning att öka till 4 biljoner år, vilket motsvarar odödligheten av denna kod.

Dessutom föreslog experterna inte att vara i trubbel, det är bäst att e-post, bankkonton och andra viktiga konton sätta ett annat lösenord.


Skapare Gör alltid din säkra betalning !!