Hur kan en kontaktlös kortläsare dra nytta av ditt oberoende företag?

Gör din verksamhet mycket under 30 kronor? Har du upptagna perioder och långa kötider? En kontaktlös kortläsare kan vara svaret på dina problem!

År 2016 avslöjades att den genomsnittliga brittiska konsumenten nu bär mindre än 5 £ i kontanter, istället förlitar sig på kort och mobila enheter att betala. Kontaktlösa betalningar är allt vanligare, med antalet kontaktfria kort utfärdade i Storbritannien som når 110 miljoner i juni 2017.

Betalningssättet "knack och gå" är andra naturen för konsumenterna, och detta kontaktfria antagande förväntas öka. Vid 2021 förväntas kontaktlös teknikanvändning öka med 300%, och återförsäljare som inte accepterar kortbetalningsrisken efterlämnas.

Det avslöjades att företag som accepterar kortbetalningar får mer försäljning. Återförsäljare visade att försäljningen ökade med 30% tack vare att du accepterade kontaktlösa betalningar med hjälp av en kontaktlös kortläsare.

Att använda en kontaktlös kortläsare kan gynna ditt företag på många sätt. Ta reda på hur nedan:

Que busting

Oberoende företag med frekvent upptagna perioder tycker ofta att deras betalningsprocess kan stoppas. Under höga tider kan långa köer bildas vid tillsatsen.

Kunder som använder kontaktfria kort kan slutföra transaktioner snabbt, eftersom de inte behöver spendera tid att räkna pengar. Detta möjliggör en minskning i kötider.

Ökad omsättning

Det är välkänt att när konsumenter betalar på kort, är de mer benägna att spendera större belopp och göra fler transaktioner. Genom att installera en kontaktlös kortläsare kan kunderna göra mer lågvärda impulsköp.

Företag som använder en kontaktlös kortläsare får färre övergivna försäljningar. Bekvämligheten med kontaktlös gör att kunderna kan betala utan att behöva göra exakt förändring.

Minskad kontanthantering

Företagare med en kontaktlös kortläsare spenderar mindre tid på att hantera kontanter. Traditionellt var kortbetalningar reserverade för stora inköp. Sedan införandet av kontaktlös har det skett ett sätt att konsumenter föredrar att betala.

Även den minsta av inköp kan nu göras på kort. Det innebär att kontaktlösa kortläsare gör det möjligt för företagare att spendera mindre tid på att utföra dagens aktiviteter. Minskningen av förändringen i kassan resulterar i en lägre risk för stöld och förlust på grund av misstag.

Förbättrad kundupplevelse

Juni 2017 var en rekordmånad för kontaktlösa betalningar, varav 34% av alla kortbetalningar i Storbritannien gjordes på en kontaktlös enhet. Betalningsstilen förväntas nu som en del av den dagliga shoppingupplevelsen. Att se till att kunderna har bästa möjliga shoppingupplevelse är ett viktigt sätt att få upprepade anpassningar.

Genom att göra allt så enkelt som möjligt kommer besökare i ditt företag att bli mer frestad att återvända. En kontaktlös kortläsare möjliggör problemfri betalning, vilket innebär en snabb utcheckningstjänst.

Kan din affärsvinst gynnas genom att du accepterar betalningar via en kontaktlös kortläsare? Dra nytta av ökningen av kontaktlösa utgifter genom att uppgradera till en av våra terminaler.