IoT-kortläsare Ta med Cloud-Based Access Control till utbildningsmarknaden

NEW YORK CITY - ScholarChip, en leverantör av automatiserade skolsäkerhets- och operatörstjänster, tillkännager två nya produkter som omfamnar Tings Internet (IoT) och använder Power over Ethernet (PoE) för att säkerställa dörråtkomst och klassrumsmöte i K-12 skolor.

Enligt företaget gör implementeringen snabb, enkel och kostnadseffektiv för både klassrums eftermontering och nybyggnad. Båda produkterna använder ScholarChips molnbaserade system för fysisk åtkomst och identitetslösningar.

PoE Secure Door Access Reader

Den första enheten, PoE Secure Door Access Reader, kan implementeras med befintliga Ethernet-kablar i hela skolbyggnaden. En dörr säkras genom att koppla reläet till dörrstrejken och smart ID-kortläsaren.

Dörrar som är trådbundna styrs av Internet och kan låsas ned med ett kommando var som helst. Alla dörröppningar och behörigheter kan också hanteras online.

PoE Classroom Attendance Reader

Den andra enheten, PoE Classroom Attendance Reader, är ett molnbaserat system som ger realtidsrapporter som visar vilka anställda och studenter som befinner sig i byggnaden eller i ett specifikt rum, vilket hjälper första respondenter att reagera snabbt.

Läsarna kan vara vägg- eller skrivbordsmonterade och kan bearbeta ett klassrum av elever på mindre än 60 sekunder.

Med denna enhet kan skoldistrikten spendera mindre tid på administrativa och administrativa uppgifter.

Båda enheterna har ombord bearbetning och ger säkerhet i händelse av nätverksförlust.

"Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för skoldistrikten att uppgradera sina säkerhets- och driftsfunktioner genom automatisering, med effektiv Internetanslutning", säger Maged Atiya, Ph.D., VD / CTO, ScholarChip. "Säkerhetsåtgärder och automatiska närvaro system omvandlar K12-miljön, och IoT och PoE är framtidsvågan."