KIOSK SELF-SERVICE TERMINAL - Oavsiktliga och effektiva försäljningskanaler

En undersökning visar att Kiosks självbetjäningsterminaler installerade kapacitet i världen växer på nästan 15 procentvis. Som det framgår av den snabba utvecklingen av installerad kapacitet, har Kiosk-samling av informationskonsultation och försäljning av självbetjäningsterminaler i en kund-centrerad och försäljningsinriktad marknadsperspektiv, med betoning av experientiella tjänster idag, debut.

Nu har globala återförsäljare kombinerat traditionell råvaruförsäljning och Kiosks självbetjäning. Kiosks självbetjäningsutrustning har blivit effektiva medel för återförsäljare att förbättra butiksbilden och förbättra servicekvaliteten. Survey visar, reklam, allmänna information förfrågningar, produktinformation förfrågningar, elektroniska transaktioner, biljettförsäljning, faktura betalning, självutcheckning och andra stormarknader är Kiosk huvudsakliga applikationsriktning.

kiosk card reader

Så många personliga applikationer, låt oss se Kiosk kommer ha nära kontakt med våra liv. Wincor Nixdorf-företaget kombinerat självbetjäning och framgångsrika erfarenheter av detaljhandeln, infördes för detaljhandeln. Självbetjäningsmaskinens självbetjäningsmaskin Kiosk: har en öppen plattform, pekskärmsdesign, multimediekapacitet, flexibel nätverksåtkomst, standardisering av operativsystem och gränssnitt , samt enastående servicefunktioner. Det är speciellt viktigt att nämna att den på grund av den modulära designen och fristående konfigurationen är mer lämplig för en mängd olika flexibla och personliga applikationer. Förutom traditionell informationshämtning utanför erbjuder Kiosk också betalning, förbetalda telefonkort, köp biljetter och biljetter uppnå distributionskuponger, fotoutskrifter och andra tjänster, samtidigt som du uppnår information om annonsering och sändning, ökad skanner eller talförmåga. Låt oss titta på kioskutrustning på det globala marknaden praktiska fallet:

Kiosk Produkt som används i Tyskland

Kaufhof varuhus i Tyskland används Kioskprodukt som huvudkanal för återkoppling av konsumenter. Medlemmar av tingsaffären kan självkontrollera poäng, och enligt de poäng som gjorts i utbyte för ett presentregister från Kiosk-medlemskortläsaren som placeras i affären. butiker erbjuder även varor och tjänster för konsumentinformation via Kiosk, denna tjänst kan inte för att hjälpa konsumenterna snabbt hitta varor, men tillåter även konsumenterna att köpa köpprocessen tydligt. Till varuhus, erbjuda så convenientservices och konsumentupplevelse kommer utan tvivel att förbättra kundlojaliteten.

KioskProdukt som används i Nederländerna

I Nederländerna, Albert Heijnsupermarket-butiker, är Kiosken konfigurerad som betalnings terminal för självutcheckning. Efter shopping kan konsumenterna självkontrollera och uppleva en ny kassa med användandet av betalning utan kontanter. För återförsäljare kan kundsupporten öka kundlojaliteten, men kan också optimera kassan och betalningsprocessen och viktigare för att minska kostnaderna för detaljhandeln.

Kiosk handlar om alla aspekter av våra liv, i detaljhandel, finans, luftfart, posttjänster, hotell, sjukhus, trafikledning, och så är fallet med våra liv, vi kommer att se mer och mer av kioskfigur, det representerar inte bara en ny konsument erfarenhet, men representerar också användningen av självbetjäningsterminaler stödja den nya försäljningsstrategin lönsamma försäljningsmodellen. Kiosk eran har anlänt.

CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD

CREATOR är en av Kiosk-kortläsare tillverkare, tillhandahåller KioskIC / RF-kortläsare / Writers, Kiosk-kortautomater, bill-validerare för hela världen.

Tel: + 86-755-26710992

Fax: + 86-755-26710105

Mobil: +8613798299145 (24 timmar)

E-post: sales@china-creator.com