RFID-läsare: Tobaksbruk industrins omsättning Box

Tobaksindustrin har till vara manuellt manövrerad, och ett slöseri med mänskliga och benägna att fel. Med hjälp av RFID-läsare teknik för att hantera blir tobaksindustrin ännu bekvämare.
Tobak logistiksystem är den mest avancerade inom logistik 80% logistik att packa lådor, backar har använts. Lådor, backar har uppenbara fördelar: lätt och lätt att bära, hopfällbar, lätt att förvara, fack drift, lastning och hög effektivitet. skydd och stöldskydd, anti cigarett förändrats; installerade rök snabbare, bättre sortering hastighet; återvinning och långa liv, långvarig användning och låg kostnad. Logistik behållare som ett kostnadseffektivt alternativ till kartonger och plastfilm förpackningar, men bristen på realtid övervakning av containrar i omlopp, det finns en låda är förlorat, återvinning problem utanför deras kontroll, vilket leder till låg omsättning och lagervärde. RFID etiketter lådor, lådor som den grundläggande enheten av logistiken för identifiering, automatisk datainsamling. Mängd dataförvärv och integration av applikationer, genom en trådbundna/trådlösa kommunikationer, smart, smart handhållen mobil terminal, öppen identitet kanal maskiner, automatisk märkning maskin läsning och skrivning enheter för insamling av uppgifter och ladda upp. Komplett lagerhantering, lagring automatisk korrigering av behållare, effektivisera arbetet.
Med RFID-taggar behållare, effektiv kontroll av återvinningen av behållare för att undvika förlust, minska informationsdelning, labor länkar, spara tid genom statistik, dataanalys, data krävs för att tillhandahålla ledning, för att ge beslutsfattare tillförlitliga uppgifter.