Sharps Liquid Crystal Display IC-kortläsare Snabbare, mjukare

En läsare med flytande kristall, som tillåter användare att göra betalningar med en snabbvåg av ett IC-kort, den 5 april (Levereras av Sharp Corp.)

Sharp Corp. har utvecklat en superlätt och snabb LCD-kortläsare (LCD) med IC-kortläsare som gör det möjligt för användarna att betala för produkter med bara en kort våg av ett kort, meddelade företaget 5 april.

Elektronikjättaren vill installera den nya skärmen på sina kassaregister och automater och är nu på väg att förhandla med flera företag om att införa tekniken.

Smartphones med mobilfunktionen Osaifu-Keitai, samt IC-kort accepterade på kollektivtrafik och i butiker, utbyter för närvarande information med läsare på avstånd upp till flera centimeter genom att använda trådlösa radiovågor.

Dessa läsare har inbyggda metallantenner, men när Sharp försökte bygga antennerna i LCD-skärmar, dollade de bildskärmarna.

Sharp överträffade problemet genom att använda supertunna antenner och fästa dem på LCD-skärmar, vilket skapar den känsliga och snabba nya skärmen utan att kompromissa med utseendet.

Vänligen kontakta oss för att få mer information om IC-kortläsare .