CREATOR RFID-läsare

SkaparenRFID-läsarefamiljen kombinerar den senaste RFID-tekniken med en attraktiv och anpassningsbar design. Det kan enkelt integreras i de flesta fysiska passersystem och det stöder alla standard passerkort på marknaden.

Läsaren passar lika bra för insidan och utsidan användning, eftersom den tål allt från damm till extrema väderförhållanden. Du kan anpassa läsaren med färg och logotyp för ditt val, och välja mellan två olika läsare storlekar, med eller utan tangentbord.

Välj kort teknik

Du väljer också vilken tillgång kort teknik du vill använda, till exempel MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire och EM kort. När du vill stödja en ny teknik, du använda bara en Konfigurationskort – du behöver inte installera om läsaren för att uppgradera den.

Säker kommunikation med OSDP

De flesta läsare avkoda kortet och skicka information i klartext till kontroll enheten, vilket gör det möjligt för en brottsling att kopiera kortet, även om du använder den mest säkra kort-tekniken. Detta förhindras med Cidron, eftersom kommunikationen mellan kortläsaren och manöverorganet använder öppna övervakade enheten protokoll (OSDP) med Secure Channel Protocol (SCP).