RAPPORT över förändring i CREATOR' aktieinnehav

Vi skulle vilja informera er om att vårt företag är skaparen förvärvat 70% aktier av GRG bankaktiebolaget, och vi kommer samgåendet med GRG bank, men inga ändringar kommer att göras i Skaparens lag, affärspraxis och kundens tjänst.

Inrättades 2001, som första företag som framkallas självständigt den inbyggda kortläsare och kortautomat, SKAPAREN (KINA) TECH CO., blir LTD en av de ledande högteknologiska företag, som integrerade R & D, tillverkning och marknadsföring av kortbetalning, kontantbetalning och kortbetalning modul. CREATOR certifierad ISO9001 kvalitet systemautentisering i 2002, och blev ett Shenzhen Hi-tech företag 2003. Hedrad nationella högteknologiskt företag i 2008.

Skaparen är ständigt utvecklas tillsammans med stöd och hand från klienter både hemma och utomlands. I fältet kort betalningsbranschen modul samt kontanter betalningsbranschen skapare har utvecklat serier av utsökta, innovativa produkter, som CRT-630-CZ1 beröringsfria kortläsare, CRT-310N högpresterande motoriserade kortläsare, CRT - 288C högpresterande kortläsare och C100-B11 kontanter acceptor, som alla uppfyller både internationella och Kina standarder.

GRG Banking är en ledande leverantör av valuta erkännande och kontanter bearbetning lösningar med stor potential och snabb utveckling.  I över 20 år, GRG specialiserar sig på utveckling och tillverkning av automatiserade Teller Machine (ATM), Video Teller Machine(VTM), automatisk Fare Collection (AFC), valuta erkännande och kontanter bearbetning utrustning moduler och system, är en modern high-tech-företag som bedriver oberoende FoU, försäljning, produktion, service.

Huvudkontoret ligger i Guangzhou, är GRG nr 1 ATM leverantören i Kina och en topp 5 spelare på den globala marknaden. GRGS omfattande lösningar har allmänt använts i finans-, telekom-, CIT-, järnvägs-och Retail. Fram till att den mars av 2015 används GRGS produkter och lösningar i över 70 länder och regioner över hela världen, med över 170 000 maskiner ger tillförlitlighet, säkerhet och bekvämlighet till över 10 miljoner människor dagligen.

Med den ökande efterfrågan på självbetjäning utrustning både på inhemska och utländska har marknaden av avancerade inbyggda kortläsare en ljus framtid. Genom att förvärva skapare, för GRG, å ena sidan, kan den sänka kostnaderna och förbättra lönsamheten på grundval av möte deras äger krav för den inbyggda kortläsare modulen; Däremot, kan GRG öppna upp en ny vinst punkt att uppnå en hållbar utveckling genom att främja lösningen i hela världen.

Efter förvärvet, GRG kommer att hålla 70% aktier av SKAPAREN, och ändringar kommer inte att göras i Skaparens lag, affärspraxis och kundens tjänst. GRG kommer att spara någon möda för att hjälpa nya CREATOR med kraftfullt stöd av tekniska och marknadsföring, att vara världsledande inom kort och kontant betalning.

Som kinesiska ordspråket: betala tillbaka så mycket som du kan för lite av tjänst du har fått. Stort tack igen för din konstant stöder och hjälper till, nya Creator kommer hålla utföra våra värden-kunders framgång, integritet, innovation och samarbete. Låt oss gå med händerna och gå vidare till att skapa mer lysande framtid.

SKAPARE (KINA) TECH CO., LTD

2015-7-31